Η Εταιρεία PDF Εκτύπωση E-mail

rigas6-med
Η οικογένεια Σταθοπούλου δραστηριοποιείται στο χώρο από το 1968 έως και σήμερα. Ο πατέρας, Βασίλειος Σταθόπουλος είχε στη κατοχή του αποφλοιωτήριο αράπικου στα Σέκουλα Ηλείας. Για περίπου είκοσι χρόνια τροφοδοτούσε με φυστίκι αράπικο στις αγορές της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης.

Στην συνέχεια, το 1981 δημιουργήθηκε βιοτεχνία, με πρατήριο λιανικής, με όλη την γκάμα των ξηρών καρπών στο κέντρο της Αθήνας επί της οδού Ευριπίδους 63Α. Το 1985 αναλαμβάνει την οικογενειακή επιχείρηση ο υιός, Ρήγας Σταθόπουλος, σε ηλικία είκοσι τριών ετών φέρνοντας νέες ιδέες με διαφορετικό πνεύμα λειτουργίας. Με το πέρας των χρόνων το δυναμικό της εταιρίας ολοένα αυξάνεται και εφοδιάζει όλο και περισσότερα καταστήματα ξηρών καρπών.

Το 1988 η επιχείρηση μεταφέρεται στο Περιστέρι σε χώρο 600 τετραγωνικών, όπου αναπτύσσει μεγαλύτερη δραστηριότητα. Το πρατήριο λιανικής παραμένει στην προηγούμενη τοποθεσία και αναλαμβάνει εξ’ολοκληρου η αδερφή του Ρήγα Σταθοπούλου, Ζαχαρούλα Σταθοπούλου, με τον σύζυγο της. Η βιοτεχνία, εκτός από την διανομή ξηρών καρπών σε συσκευασίες 3-5 κιλών ιδανικές για τροφοδοσία καταστημάτων , τα οποία μεταπουλούν χύμα , εισάγει στην γκάμα τις μικρές συσκευασίες όπως σακουλάκια 100-180 γρ, σκαφάκια 250 γρ. Η συγκεκριμένη επιλογή συσκευασιών τόσο στις μικρές όσο και στις μεγάλες συσκευασίες , συντελούν στον εύκολο προγραμματισμό και αποτελούν το μεγαλύτερο όπλο των πελατών. Παράλληλα η ποικιλία των προϊόντων διαρκώς αυξάνεται, καθώς αναπτύσσονται συνεργασίες με διάφορες επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα, και τα καταστήματα μπορούν να τροφοδοτηθούν με παρεμφερή είδη όπως ζαχαρώδη, σοκολατάκια, γλυκά κουταλιού κ.τ.λ.

rigas5-smallΤο 2008 η επιχείρηση μεταφέρεται σε νέες υπερσύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στο βιομηχανικό πάρκο Άνω Λιοσίων επί της οδού τεσσαρακοστή ένατη 12 με καινούρια μηχανήματα που αναβαθμίζουν διαρκώς τις δυνατότητες παραγωγής. Το μεγάλο δίκτυο διανομών με ιδιόκτητα αυτοκίνητα. καλύπτει της ανάγκες τροφοδοσίας ολόκληρης της Αττικής καθημερινά καθώς και ολόκληρης της Ελλάδος, σε συνεργασία με διάφορα πρακτορεία.
Σκοπός της επιχείρησης είναι το τελικό προϊόν να είναι αποτέλεσμα βέλτιστης επεξεργασίας και εξαιρετικής ποιότητας εφαρμόζοντας συστήματα ιχνηλασιμότητας και ποιοτικού έλεγχου τόσο των πρώτων υλών όσο και των υλικών συσκευασίας σύμφωνα με τις οδηγίες της Ε.Ε.

 

rigas4-small-sΑξιοσημείωτο είναι να αναφέρουμε το γεγονός ότι από το 2006 η δραστηριότητα τις εταιρείας επεκτείνεται και στις εισαγωγές προσδίδοντας στα προϊόντα της ανταγωνιστικό χαρακτήρα εφαρμόζοντας τους προσιτή τιμή στην προϋπάρχουσα ιδανική ποιότητα.
Οι λέξεις, ποιότητα, εμπιστοσύνη και ικανοποίηση του πελάτη, απαρτίζουν τους βασικούς άξονες της φιλοσοφίας μας καθώς και κύρια συστατικά της επιτυχίας στις μεγάλες απαιτήσεις της σύγχρονης αγοράς.
 Σταθοπούλου Ιωάννα

 

ΑΠΟΦΛΟΙΩΤΗΡΙΟ ΣΕΚΟΥΛΑ ΗΛΕΙΑΣ

rigas2-small

ΛΙΑΝΙΚΗ ΕΥΡΙΠΙΔΟΥ 1982 (ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΡΗΓΑΣ)

rigas-small

ΛΙΑΝΙΚΗ ΕΥΡΙΠΙΔΟΥ 1985

rigas3-small